Hirdetmény

Ezúton tájékoztatom az érintett a lakosságot (Partnereket), hogy Porcsalma Nagyközség Önkormányzata megindította Porcsalma települést érintő településrendezési eszközök – településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat és a külterületre vonatkozó szabályozási terv, – módosításának előkészítését.

 

Annak érdekében, hogy a tervezett M49 gyorsforgalmi út Ököritófülpös- országhatár közötti (II. ütem) megvalósításának előkészítése megkezdődhessen, módosítani kell a települések településrendezési terveit.

 

A dokumentumok módosításának tervezete megtalálható az alábbi linkeken, az Önkormányzat a honlapján www.porcsalma.hu, és a Porcsalmai Közös Önkormányzati Hivatalban (Porcsalma, Szabadság tér 11.).

 

Hirdetmény_- Porcsalma M49 II. ütem partnerségi egyeztetési anyag 

 

Hirdetmény_- Porcsalma M49 II. ütem TSZT partnerségi egyeztetéshez 

 

Hirdetmény_- Porcsalma M49 II. ütem KSZT partnerségi egyeztetéshez 

 

A partneri adatlap kitöltésével bejelentkezhetnek a véleményezési eljárásba és közölhetik írásos észrevételeiket, javaslataikat, véleményeiket.

 

Tájékoztató -hirdetmény

 

Partneri_adatlap 

 

A Partnerségi dokumentációval kapcsolatban 2022. február 6-ig várjuk észrevételeiket, véleményüket, amit ugyancsak elektronikusan, a következő e-mail címen: polghiv@porcsalma.hu vagy postai úton: 4761. Porcsalma Szabadság tér 11. címre küldhetnek meg.

 

Tisztelt Lakosok!

 

Várjuk aktív közreműködésüket, véleményüket, észrevételeiket!

 

Porcsalma, 2021. január 21.

 

Kanyó Imre

polgármester