LEADER felhívás

Tisztelt Partnerünk!

 A Szatmár-Beregi Települések és Közösségek Szövetsége, mint előzetesen elismert vidékfejlesztési szervezet a 2014-2020 közötti uniós költségvetési időszakra vonatkozóan, a rendelkezésre álló fejlesztési források optimális felhasználása érdekében Helyi Fejlesztési Stratégiát készít, mely alapján a LEADER források helyben felhasználhatók lesznek.

Kérjük, amennyiben van olyan projektötlete, melyet szívesen jelezne felénk, a mellékelt projektgyűjtő adatlap kitöltésével tegye meg.

Természetesen több adatlapot is kitölthet egy-egy szervezet!

Bármilyen projektötletet, elképzelést szívesen fogadunk és a jövőben is arra törekszünk, hogy ezekhez forrásokat is tudjunk ajánlani.

A LEADER mellett természetesen más fejlesztési támogatások is elérhetőek lesznek a Csengeri Járás, mint térség számára, mint például a Vidékfejlesztési Program egyéb intézkedései, melyeknek sikeres igénybevételéhez irodánk igyekszik majd minden segítséget megadni.

A projekt adatlapok visszaküldési határideje: 2015. október 16.

Kérjük Önöket, hogy a kitöltött adatlapokat a csengerihvi@gmail.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre küldjék el, vagy személyesen is behozhatják a Szatmár-Beregi Települések és Közösségek Szövetsége székhelyére (4765 Csenger, Ady E. u. 14.).

Üdvözlettel:

Forján Zsolt

elnök

Szatmár-Beregi Települések és Közösségek Szövetsége

nevében

Varga Varga

szakmai vezető és koordinátor

Szatmár-Beregi Települések és Közösségek Szövetsége

06-20/9757-476

Projektgyűjtő adatlap