FELHÍVÁS A BURSA HUNGARICA ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT 2018 ÉVI BENYÚJTÁSÁRA

Porcsalma Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (III.26) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók, illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára:

A pályázónak a pályázatbeadáshoz regisztrálnia kell a kiírásban meghatározott EPER-Bursa rendszerben, a https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx internetes címen. Aki már rendelkezik regisztrációval, a meglévő felhasználónévvel és kóddal tud belépni a rendszerbe. Ezt követően a pályázónak a pályázati űrlapot nem papír alapon kell kitölteni, hanem először elektronikusan szükséges rögzíteni a személyes és a pályázati adatait az EPER-Bursa rendszerben, majd onnan kell kinyomtatni a kitöltött pályázati űrlapot, és aláírva, a szükséges mellékletekkel együtt kell benyújtani az önkormányzathoz.


A pályázati kiírás tartalmazza a regisztráció és az adatfeltöltés részleteit, valamint a részletes pályázati feltételeket.

A pályázatok beadási határideje: 2017. november 7.